top of page

Árlista

Jelenlegi áraink 09.01-től érvényesek.

15.000 Ft / 50 perc

Első találkozás

Dr. Keszeg Csilla

Bódi-Kiss Zsófia

Klinikai első interjú, amely során a legfőbb panaszok kerülnek fókuszba. A pszichés állapot felmérése alapján szükség esetén gyógyszeres kezelési lehetőségek felvázolása.

15.000 Ft / 50 perc

Egyéni pszichoterápiás ülés


Dr. Keszeg Csilla

A terápiás beszélgetéseket speciális módszertan alapján kísérem. A pszichoterápián belül kiemelten alkalmazom a viselkedés-, kognitív- és sématerápiás módszereket, a relaxációt (Progresszív relaxáció, Autogén tréning) és az asszertív kommunikációt fejlesztő technikákat.

13.000 Ft / 50 perc

Egyéni terápiás ülés (személyesen vagy online)

Bódi-Kiss Zsófia


A klienseket elfogadó légkörben, legfőképp verbális és imaginatív terápiás módszereket alkalmazva segítem és kísérem az útjukon.

15.000 Ft

Szakorvosi konzultáció, vényírás, szakorvosi javaslat kiállítása


Fókuszban a gyógyszeres terápia nyomon követése, valamint a pszichés állapotot megtámogató beszélgetés áll.

Dr. Keszeg Csilla

25.000 Ft

Kognitív hanyatlás felmérése és szakvélemény írása gondokság alá vételi eljáráshoz vagy szociális otthoni elhelyezéshez


Kognitív funkciók felmérése valamint a hozzátartozóval és az érintettel való találkozás alapján a kliens mentális státuszának orvosi szempontból történő megállapítása.

Dr. Keszeg Csilla

10.000 Ft / 180 perc

Csoportterápia

3 órás csoportjaink heti rendszerességgel zajlanak. A csoportba kerülést interjú és online tesztek kitöltése előzi meg, amelyek eredménye a későbbi közös munka fókuszát fogják képezni. Kettős csoportvezetést biztosítunk.

Dr. Keszeg Csilla

Bódi-Kiss Zsófia

25.000 Ft

Intelligenciateszt felvétele véleményírással 

Egyszeri találkozás alkalmával történő tesztfelvétel, amely alapján globális képet kaphatunk az egyén értelmi képességéről. Az ár tartalmazza a tesztfelvételt, a véleményírást és az eredmények megbeszélését egy 25 perces konzultáció keretében.

Bódi-Kiss Zsófia

18.000 Ft

Kognitív funkciók felmérése

Kognitív hanyatlás felmérése demencia gyanújának esetén. Az ár tartalmazza a tesztfelvételt, a véleményírást és az eredmények megbeszélését egy 15 perces konzultáció keretében.

Bódi-Kiss Zsófia

bottom of page