top of page
20191208_132443_0050_sm.jpg

Bemutatkozás

2001-ben diplomáztam az orvosi egyetemen, 2003 óta élek Szolnokon és  dolgozom orvosként a Hetényi Géza Kórház Pszichiátriai Osztályán. 

2011-ben szereztem meg  a  szakképesítést pszichiátriából, majd több mint 5 éven át az osztályos fekvőbeteg ellátás mellett pszichiátriai szakrendelőben is részt vettem a járóbeteg ellátásban.


Osztályos munkám során a pszichés megbetegedések legtöbb típusával nap mint nap találkozom, ezek gyógyszeres ellátásában sokéves tapasztalattal rendelkezem. Manapság a korszerű gyógyszereink mellett többnyire úgy javul a páciens állapota, hogy aktivitása és teljesítőképessége nő. Mindemellett sokan elutasítják a pszichiátriai gyógyszereket, nem akarnak „nyugtatókat” szedni, tele vannak előítéletekkel, úgy a gyógyszerek, mint a pszichés betegek tekintetében. 

Napjainkban egyre nagyobb az érdeklődés a pszichoterápiás módszerek iránt, én magam is szükségét éreztem annak, hogy ezen a téren képződjek. 

2013-2014-ben egy 250 órás pszichodráma önismereti csoporton vettem részt, ezt követően a  kognitív viselkedésterapeuta szakképzést végeztem el 2014-2017 között Budapesten, a sématerapeuta képzésem folyamatban van, 2020-ban sikeres pszichoterapeuta szakvizsgát tettem. Módszereim a viselkedés- és kognitív- valamint a sématerápia. 


Én így dolgozom

Olyan 18 év feletti páciensek jelentkezését várom, akik hangulati-( depresszió, bipoláris zavar) , szorongásos- (pánik, kényszer, fóbiák) , evés- (anorexia, bulimia) , alvászavarral (elalvási, átalvási zavar) küzdenek. Időskori pszichés zavarok, szenvedélybetegségek (gyógyszer-, alkohol-, drogfüggőség) valamint  pszichotikus zavarok (szkizofrénia, paranoid zavar…) esetén a  súlyosságtól függően, kórházi kezelést még nem igényelő állapotok ellátása.

A pszichoterápián belül kiemelten alkalmazom a viselkedés-, kognitív- és sématerápiás módszereket, a relaxációt (Progresszív relaxáció, Autogén tréning) és az asszertív kommunikációt fejlesztő technikákat.

Időpont lemondásának feltételei:

Az időpontot díjmentesen a megbeszélt időpont előtt legalább 24 órával tudja lemondani telefonon vagy sms-ben. 24 órán belüli lemondás esetén a díj 50%-át számítjuk fel, amelyet a következő alkalom előtt kell kifizetni.

bottom of page