top of page
IMG_3782.jpg

Bemutatkozás

2010 óta dolgozom pszichológusként. Egy rövidebb kitérőt követően, a fogvatartottak és multicégek világa után a klinikumban helyezkedtem el. 2012 - 2020 tavaszáig dolgoztam a Hetényi Géza Kórházban, 2013 óta a felnőtt pszichiátriai osztályon, ahol pszichodiagnosztikai tesztek felvételével segítettem az orvosok munkáját, a betegekkel pedig egyéni és csoportos terápiát folytattam. A kórházi környezetben a legkülönfélébb problémakörökkel találkoztam a legsúlyosabb pszichés zavaroktól a normál életvezetést átmenetileg akadályozó döntési, párkapcsolati vagy munkahelyi krízisekig. Dinamikus szemléletben dolgozom.

Fontosnak tartom, hogy folyamatosan képezzem magam. Még az egyetemi évek alatt szerettem bele és mélyültem el a rajzelemzés világában, számos ezirányú képzést végeztem és a témában több magyar  és angol nyelvű publikációval is rendelkezem. Az integratív hipnoterapeuta cím megszerzésétől jelenleg már csak egy esettanulmány megírása választ el. Ezt a módszert is aktívan használom a terápiában. A hozzám forduló, 18 évet betöltött klienseket tehát relaxációs technikák, módosult tudatállapotban hívott képek (KIP), valamint a neurolingvisztikus pszichoterápia (NLPt) eszközeivel segítem múltbéli élményeik megértésében, a jelen folyamatainak értelmezésében és a változtatni kívánt gondolkodás - és viselkedésmódok jövőbeni alkalmazásában. Szakképesítésem megszerzéséhez, módszereim elsajátításához, valamint a kliensek mélyebb megértéséhez elengedhetetlen saját önismeretem mélyítése, így az elmúlt években 300 órás NLP önismereti csoporton vettem részt, valamint több mint 100 óra KIP sajátélménnyel is rendelkezem.

Én így dolgozom
 
A terápiás munkát szükség esetén pszichodiagnosztikai tesztek felvétele előzi meg, hogy a fennálló problémáról vagy személyiségműködésről még pontosabb képet kaphassunk.

Az első találkozáskor az Önt legjobban zavaró panaszok, valamint azok jelenlegi élethelyzetére gyakorolt hatása kerülnek fókuszba. A 3.- 4. ülés végére általában már tudunk alkotni egy koncepciót a probléma létrejöttéről, a fenntartó tényezőkről és az esetleges beavatkozási pontokról. Ekkor tudunk szerződést kötni a közös terápiás munkáról, a formai és időkeretekről. Egy terápiás ülés időtartama 50 perc, az ülések heti rendszerességgel történnek, lehetőleg mindig ugyanabban az időpontban. A terápia hosszúsága a problémától függően lehet kb. 15-20 alkalom, vagy 1-2 év is akár. A terápiás munka folyamán legfőképpen a kognitív-és viselkedésterápiás, valamint a katathym imaginatív hipnoterápia módszerét hívom segítségül.

 

Képzések

2017-2019: Módszerspecifikus Integratív felnőtt pszichoterapeuta képzés, Integratív Pszichoterápiás Egyesület (Integratív hipnoterapeuta)
2015 - 2019: Felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus szakképzés, Debreceni Egyetem
2010-2012: 300 órás NLP-NLPt önismereti és módszertani csoport, Aktív Transz NLP Hungária
2010-2013: Rajzelemzés és művészetterápiás képzések, Dr. Vass Zoltán, Rajzelemzési Intézet
2011-2012: Szervezetfejlesztési tanácsadó és tréner, BigFive Akadémia, felnőtt szakirányú továbbképzés
2008: Erasmus hallgató - Pszichológia szak német nyelven,  Universität Wien
2005 – 2010: Okleveles pszichológus, Klinikai és Interperszonális szakirány, Károli Gáspár Református Egyetem

Időpont lemondásának feltételei:

Az időpontot díjmentesen a megbeszélt időpont előtt legalább 24 órával tudja lemondani telefonon vagy sms-ben. 24 órán belüli lemondás esetén a díj 50%-át számítjuk fel, amelyet a következő alkalom előtt kell kifizetni.

bottom of page